Wie is online
We hebben 2 gasten online

Bezorgkosten

Bij alle bestellingen onder de € 150,= worden € 6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Ideal

Ideal is de nieuwe manier van betalen op internet! Betaal eenvoudig en veilig met internetbankieren van uw eigen bank!! U betaald standaard € 6,95 verzendkosten.

Paypal
Bij de optie PayPal betalen wordt u na het invoeren van uw gegevens doorgelinkt naar de site van PayPal. Hier vult u uw wachtwoord van uw PayPal account in en drukt u op betalen. Als u dit heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling in behandeling genomen. U betaald standaard € 6,95 verzendkosten.

Vooruitbetalen
Bij vooruitbetalen maakt u het factuur bedrag over naar onze rekening. Let op, U ontvangt GEEN ontvangst bevestiging van de betaling. U betaald standaard € 6,95 verzendkosten.
Zodra wij de betaling binnen hebben sturen wij uw order op. Onze bank gegevens staan in het emailtje dat u ter bevestiging ontvangt.


Ons rekeningnummer is Bank.49.52.50.880 ABN-AMRO Heerlen en vergeet uw ordernummer niet te vermelden.

Bezorgkosten overige
Sommige producten in ons assortiment zijn zwaar om te versturen. Daarom hanteren we voor sommige producten andere verzendkosten. Deze verzendkosten worden dan bij het product vermeld. Hierbij geldt wel weer het bedrag van € 6.95 onder de € 150.

Professionele fitness apparatuur
Wanneer Professionele fitness apparatuur bij ons besteld wordt er contact met u opgenomen om de bezorging te bespreken.
Wij versturen dus geen professionele fitness apparatuur.

Bestelling indien U in België woont
Uiteraard is het ook mogelijk om te bestellen als U in België woont. U kunt dan echter alleen voor de optie vooruitbetalen kiezen. Onze bank gegevens staan in het email dat u ontvangt ter bevestiging.

Levering fitness apparatuur
De fitnessapparaten worden in doos op afspraak geleverd. Alle fitnessapparaten worden geleverd met een duidelijke handleiding en eventuele installatie-informatie. Fitness apparatuur kan niet worden geruild of terug gegeven worden.

Levering
Uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen thuisbezorgd door de TNT post. Treft de postbode niemand thuis zal er een briefje in de bus gedaan worden. Op dit briefje staat of de postbode nogmaals langskomt of dat het pakje bij het postkantoor af te halen is.
Aan de levering kunnen geen rechten ontleend worden en Chicanos Sport is op geen enkele wijze aansprakelijk voor evt. vertragingen bij het bezorgen van het pakket door de TNT.

Garantiebepalingen
Op al onze producten zit, tenzij anders aangegeven bij het product, 1 jaar garantie. Bij de merken Kettler, Tunturi, Bremshey heeft U het eerste jaar gratis service aan huis. Mocht U een probleem hebben met een fitness apparaat kunt U contact opnemen met ons. Wij zorgen er dan voor dat er een monteur komt die het probleem naar behoren oplost.

Klachten
Indien u klachten heeft over een door ons geleverd product, zullen we er alles aan doen die naar uw tevredenheid op te lossen. U kunt een klacht indienen via e-mail, telefonisch of schriftelijk.

Retourzendingen
Producten kunnen tot 8 dagen na ontvangst, mits onbeschadigd en met originele verpakking en factuur, worden geretourneerd m.u.v. Dvd's en boeken, deze kunt u niet retour sturen! Het verschuldigde bedrag zal in dat geval, met in mindering gebrachte retourzendingskosten, binnen drie weken worden teruggeschreven op uw rekening.

Laatst aangepast (vrijdag, 02 januari 2015 23:11)